+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

wartos

wartos

    TAROS KAMI

    Tel:+ 86 0731-89837621

    surélék:[EMAIL PROTECTED]

    Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

    wartos

    2019.6.18-6.20 CPhI Shanghai

    Waktos: 2019-06-20 Hit: 74

    CPhI Cina réngsé suksés dina tanggal 20 Juni 2019. Paméran taun 2019 ngimpunkeun langkung ti 3,200 perusahaan pinunjul di bumi sareng luar negeri, kalebet Korea, India, Turki, sareng langkung ti 200 pamiarsa luar negeri ti Jerman, Perancis, Swiss, Italia sareng nagara-nagara sanés. Langkung ti 70,000 sémah profésional ti bumi sareng luar negeri sumping.

    Mr. Mo ti Hunan Nanbeiwang Biological Technology Co, Ltd nyiptakeun karyawan pikeun ilubiung paméran tilu dinten, utamina komunikasi sareng konsumén anyar sareng lami, diajar dilegakeun inpormasi anyar industri sareng ngamekarkeun pasar luar negeri, sareng ngamajukeun perusahaan biocatalyst sareng perantara farmasi pikeun promosi perusahaan sareng palanggan.

    Sateuacana: 2019.7.31-8.2 Zhejiang

    salajengna: teu sahiji bae