+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

wartos

wartos

    TAROS KAMI

    Tel:+ 86 0731-89837621

    surélék:[EMAIL PROTECTED]

    Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

    wartos

    2019.7.31-8.2 Zhejiang

    Waktos: 2019-08-02 Hit: 53

    Supados langkung saé ningkatkeun daya saing perusahaan, ningkatkeun téknologi perusahaan sareng usaha promosi produk, sareng ngalegaan visi tim pangembangan, dina tanggal 31 Juli 2019, perusahaan diayakeun wisata diajar ka Huzhou sareng Hangzhou, Zhejiang. Dina kuliah hébat Direktor Tao, urang ngalaman panerapan téknologi biocatalysis ku Huzhou Center for Applied Technology Research and Industrialization of Chinese Academy of Science and Huzhou Yihui Biotechnology Co., Ltd. dina kapamimpinan Dr. Wang sareng Dr. Gao , urang ngalaman kaéndahan elegan rékayasa énzim modern sareng laboratorium téknik métabolik Zhejiang Huarui Biotechnology Co, Ltd Mr. Chen ti Hangzhou Normal University sareng Pak Li ti Universitas Zhejiang ogé masihan kami seueur wawasan anu berharga. Tilu diajar anu pondok dina tilu dinten parantos nguntungkeun tim sareng ngabantosan kami nyiptakeun masa depan anu langkung saé pikeun perusahaan!