+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

farmasi panengah

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[EMAIL PROTECTED]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574060863750447.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574060865624016.jpg

L-2-Aminobutyric Asam

Kuantitas Orde minimum:

100G

Rincian bungkusan:

Disegel dina kendang plastik atanapi kardus, 25/30 / 40kg per laras

Waktos pangiriman:

Dina hiji bulan saatos pesenan réngsé

Sarat pamayaran:

45 dinten atanapi 90 dinten

Supply Pangabisa:

10 ton / taun

penampilan:

Bodas atanapi bubuk kaluar-bodas

Assay:

≥99%


panalungtikan
  • gambaran

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Hunan Nanbeiwang Téhnologi Biologis Co, Ltd

Number Model:

20


Description:

Asam L-2-aminobutyric mangrupikeun asam amino chiral non-alami anu nyegah pangiriman sinyal neural, ningkatkeun aktivitas glukosa fosfatase, sareng ningkatkeun metabolisme sél otak. Asam 2-aminobutyric gaduh teges farmakologis anu tinggi. Ieu mangrupakeun prékursor langsung kana sintésis levetiracetam sareng buxietan pikeun epilepsi, ogé prékursor chiral penting pikeun sintésis etambutol hidroklorida pikeun tuberkulosis.


aplikasi:

Pikeun persiapan levetiracetam, bovistam, jsb.


Taros Kami