+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

farmasi panengah

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[EMAIL PROTECTED]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574061055188124.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574061056584937.jpg

L-Norvaline

Kuantitas Orde minimum:

100G

Rincian bungkusan:

Disegel dina kendang plastik atanapi kardus, 25/30 / 40kg per laras

Waktos pangiriman:

Dina hiji bulan saatos pesenan réngsé

Sarat pamayaran:

45 dinten atanapi 90 dinten

Supply Pangabisa:

10 ton / taun

gambar:

bubuk

Assay:

≥99%


panalungtikan
  • gambaran

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Hunan Nanbeiwang Téhnologi Biologis Co, Ltd

Number Model:

21


Description:

L-norvaline, ogé katelah asam L-2-aminopentanoic, gaduh rumus molekular C5H11NO2 sareng mangrupikeun isomer prolém, asam ranté cabang non-protéin. L-norvaline mangrupikeun panengah konci dina sintésis perindopril. Perindopril ngagaduhan lima pusat chiral salaku ubar chiral pikeun pengobatan hiperténsi, sareng nalika lima pusat pusat chiral "kénca-kénca" Éta aktip diutip, sareng atom α-karbon L-norvaline ogé salah sahiji pusat chiral dina perindopril. Dina waktos anu sami, L-norvaline salaku sambetan arginase ogé laun-laun dikembangkeun kanggo dianggo dina ubar médis sareng produk kasehatan.


aplikasi:

Pikeun persiapan ubar prion, jsb.


Taros Kami