+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

farmasi panengah

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[email dijaga]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1611654381321390.png

S-Acetyl-L-Gultathione

panalungtikan
  • gambaran

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Hunan Nanbeiwang Téhnologi Biologis Co, Ltd

Number Model:

29

Produk Cina Name:

S-乙酰-L-谷胱甘肽

Produk Inggris Name:

S-Acetyl-L-Gultathione

CAS:

3054-47-5

molekular Formula:

C12H19N3O7S

molekular Wdalapan:

349.36

aplikasi:

Neutralizes free radicals, detoxifies the liver, and improves the function of the immune system

Kuantitas Orde minimum:

100G

Rincian bungkusan:

Disegel dina kendang plastik atanapi kardus, 25/30 / 40kg per laras

Waktos pangiriman:

Dina hiji bulan saatos pesenan réngsé

Sarat pamayaran:

45 dinten atanapi 90 dinten

Supply Pangabisa:

10 ton / taun

Assay:

99%


Taros Kami