+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

farmasi panengah

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[EMAIL PROTECTED]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574061112454070.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574061112408826.jpg

Sitagliptin

Kuantitas Orde minimum:

100G

Rincian bungkusan:

Disegel dina kendang plastik atanapi kardus, 25/30 / 40kg per laras

Waktos pangiriman:

Dina hiji bulan saatos pesenan réngsé

Sarat pamayaran:

45 dinten atanapi 90 dinten

Supply Pangabisa:

10 ton / taun

penampilan:

Bodas atanapi bubuk kaluar-bodas

Assay:

≥99%


panalungtikan
  • gambaran

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Hunan Nanbeiwang Téhnologi Biologis Co, Ltd

Number Model:

22


Description:

Salaku inhibitor dipeptidyl-peptidase-4 (DPP-4), sitagliptin béda sareng agén hipoglisemik tradisional dina éta ngirangan gula getih ku ngahambat degradasi résolpér ku DPP-4. Pangobatan diabetes tipe 2 parantos dibuka strategi terapeutik anyar. Sitagliptin tiasa ngirangan gula getih dina cara-gumantung konsentrasi sareng ngagaduhan kasalametan anu saé, efektifitas sareng kasabaran, sareng gaduh efek samping hampang.


aplikasi:

Pikeun persiapan ubar massal sitagliptin


Taros Kami