+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

proyek

proyek

D-pantolactone mangrupikeun panengah chiral penting pikeun sintésis séri asam D-pantothenic. Ieu biasana dianggo pikeun sintésis asam pantothenat (vitamin B5) atanapi uyah kalsium, D-panthenol (vitamin B5), D-pantoethylamine sareng produk sanésna.

Perusahaan kami ngadopsi baktéri baktéri genetika mikrobial L-lactonohololase anu ngahasilkeun baktéri sareng téknologi awal na téknologi préparasi operator, sareng nyiapkeun D-pantolactone ku rute di handap ieu pikeun nyiapkeun pantotheat D-kalsium:


Ngaliwatan ampir sataun pamekaran téknologi sareng prosés optimasi, férméntasi berkali tinggi ayeuna dianggo dina sistem éksprési E. coli, sareng kagiatan férméntasi tiasa ngahontal 15000 U / L, sareng ékstraksi énzim anu stabil sareng séhat, purifikasi, modifikasi sareng immobilization baris ditangtukeun. Cairan énzim gaduh kasucian anu luhur, kagiatan immobilisasi anu luhur, kakuatan anu saé, kinerja saringan kualitas alus, efisiensi anu luhur dina prosés persiapan énzimatik D-pantolactone, prosés saderhana sareng kualitas produk anu saé. Ngaliwatan optimalisasi téknologi persiapan pikeun ngenalkeun operator anu teu kawates, téknologi préparasi pamawa ogé parantos ngajantenkeun terobosan dina prosés sareng biaya. Ngaliwatan tes leutik sareng sedeng, kagiatan immobilisasi tiasa ngahontal langkung ti 100U / g, sareng tumpak konversi siklus tiasa diitung dugi ka 100 perangan dumasar kana laju buruk.